Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Священник РПЦ образами і звинуваченнями відповів активістам, які протестують проти вирубки скверу під будівництво храму

    Стала відома реакція духовенства Російської православної церкви на протест активістів регіональне відділення Російської екологічної партії у місті Омськ проти вирубки частини скверу Молодят для розчистки території під будівництво храму.

    Дива не сталось, і “високодуховні” та “скрєпоносні” клірики РПЦ не вигадали нічого кращого за зустрічні звинувачення і образи на адресу “Зелених”.

    “Новый Омск” пише, що клірик омського собору Успіння пресвятої Богородиці Алєксандр Родкін не приховував агресії, коментуючи, в цілому, мирні заяви місцевих активістів.

    “Як завжди виклали провокаційний пост. А те, що замість старих вирубаних дерев відбувається облагородження території – так про це хайпожорні пабліки не пишуть. У чистому вигляді провокація. Не соцмережі, а диверсанти якісь, провокують громадянський конфлікт, налаштовують людей один проти одного”, – написав “сповнений любові” священник РПЦ.

    Ознаки “диверсії, хайпожорності та провокації громадянського конфлікту” представник РПЦ вбачає у озвученій представником місцевих “Зелених” Романом Давидовим ініціативі не поспішати з вирубкою дерев, а приймати рішення після ґрунтовного публічного обговорення.

    Коментарі зайві…

    Найсвіжіше

    Популярне