П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    В окупованих районах Луганщини відмовляються від вакцинації російським «Спутнік V»

    За інформацією джерел Східної Правозахисної Групи в тимчасово окупованих Червоному Лучі, Антрациті та Лутугине, зафіксовані перші відмови людей від вакцинації російським препаратом «Спутнік V».

    Всі люди, які відмовилися, – «бюджетники»: лікарі швидкої допомоги, медсестри, співробітники так званої «народної міліції». Всього таких людей за станом на 4 лютого налічується 27 осіб, але цифра постійно збільшується.

    На тих, хто відмовився від російської «вакцини» тисне адміністрація. Працівникам медичної служби погрожують невиплатою премії та надбавок за роботу з коронавірусом, а також обіцяють не госпіталізувати якщо раптом працівник, який відмовився, захворіє на коронавірус. Співробітникам так званої «народної міліції» погрожують звільненням та відправкою на передову. Співробітникам так званих «місцевих адміністрацій» погрожують звільненням, неоплатою лікарняного листа в разі захворювання на коронавірус.

    Нагадаємо, наприкінці січня росЗМІ повідомили, що «вакцина» від коронавірусу російського виробництва «Спутнік V» доставлена у тимчасово окуповані райони Донецької області.

    Екс-заступник міністра охорони здоров’я України Олександр Лінчевський заявляв, що для росіян вакцинація українців «Спутнік V» — глобальна мета, від якої вони не відступлять.

    Раніше експерт Олександр Коваленко зазначав, що партія «Опозиційна платформа – За життя», її глава Віктор Медведчук, а так само всі задіяні у «вакцинній» ІПСО експерти, журналісти і телеканали, є пособниками терористичного акту, наслідки якого розтягнуться на десятиліття.

    Найсвіжіше

    Популярне