П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    РПЦ спільно зі Збройними силами РФ організовує для дітей військово-тактичні патріотичні ігри

    Петропавлівська і Камчатська єпархія Російської православної церкви, у співпраці з угрупованням військ та сил Північного Сходу РФ, проведе для дітей гру “Зарніца”. Як пише “Кам24”, священники вважають, що військово-тактична гра сприятиме духовно-патріотичному вихованню школярів.

    Пресслужба єпархії повідомляє, що для участі в грі запрошуються діти віком від 8 до 16 років, а запис будуть здійснювати парафіяльні недільні школи.

    Зазначено, що “Зарніца” пройде на території кафедрального собору Живоначальної Трійці і буде складатись з семи етапів, серед яких стрільба з пневматичної зброї, надання першої медичної допомоги, подолання смуги перешкод.

    Проведення навчальних стрільб на території храму – явище досить оригінальне. Воно свідчить про стабільність процесу мілітаризації російської молоді, і повне сприяння цьому з боку духовенства. Схоже на те, що клірикам РПЦ стало не вигідно в умовах епідемії проповідувати добро та мир, і вони перекваліфікувались на пропаганду війни.

    А тому, вже незабаром “патріотично виховані” російські діти у вигляді “гарматного м’яса” можуть вирушити “захищати русскій мір” до Донецької чи Луганської областей України, до Сирії, або до іншого регіону світу, куди їх покличе Кремль.

    Найсвіжіше

    Популярне