П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    У РПЦвУ прокоментували облиті білборди з Онуфрієм: Радійте, що Господь помилував нашу Україну

    Митрополит РПЦвУ Лонгин (Жар) у своїй проповіді прокоментував облиті червоною фарбою білборди з очільником РПЦвУ митрополитом Онуфрієм (Березовським) в Чернівцях. Він сказав, що вандали таким чином кинули фарбу самі в себе – у своє лице і не розуміє, чому добрі справи Онуфрія так «винагородили».

    «Не дивіться, хто там кинув (ці фарби – ред.). Вони самі на себе – це їх обличчя. А наш Блаженніший назавжди залишиться Блаженнішим, ми його знаємо і без фарб, ми краще знаємо хто він такий», – сказав митрополит Лонгин, повідомляє пресслужба РПЦвУ.

    Звісно, Лонгин не став коментувати чому Онуфрій не називає Росією країною агресором і воліє не згадувати про війну з РФ. Натомість Лонгин сказав: «Любіть його і…, радійте, що Господь помилував нашу Україну, нашу державу через нашого Блаженнішого Онуфрія».

    Нагадаємо, нещодавно у Чернівцях невідомі облили червоною фарбою білборди із фото очільника РПЦвУ Онуфрія (Березовського). Також Голова Мінветеранів розповіла, що у Святогірській лаврі, на власні очі бачила російських спецслужбовців.

    Найсвіжіше

    Популярне