Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    “Культ Путіна”: Тіло президента РФ після смерті пропонують передати РПЦ для сакралізації

    “Національний комітет +60” адресував моспатріарху Кірілу (Гундяєву) звернення, у якому запропоновано “спрямувати всі зусилля на сакралізацію” президента Російської Федерації Владіміра Путіна. При цьому, активісти вважають, що “антихрист Навальний” руйнує державу, а тому йому потрібного оголосити анафему, а очільник Кремля, у свою чергу, потребує захисту.

    Про ініціативу роспатріотів інформує “Росбалт”.

    “Комітетчики” озвучили пропозицію внести до законодавства “сакральну поправку”, яка визначатиме, що робити з тілом Путіна після його смерті.

    “Після кончини президента його тіло недоторканне і переходить до Російської православної церкви. Патріарх Кіріл встигне до свого “пенсійного ювілею” вирішити питання і з срібною ракою і кувуклією в Петропавлівському соборі Санкт-Петербургу для “благовєрного Владіміра”, – пишеться у зверненні.

    “Росбалт” нагадує, “Національний комітет +60” вже вносив пропозицію канонізувати Владіміра Путіна, доповнити православне богослужіння пропрезидентською моливтою, російську вакцину від коронавірусу назвати “Путінол”, а також, канонізувати першого мера Санкт-Петербурга Анатолія Собчака.

    Найсвіжіше

    Популярне