П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Громада запорізького Кафедрального собору ПЦУ долучилися до акції “Різдвяний донорський день”

    Найдорожче, що може бути в нашому земному житті — це саме життя, з усіма його позитивними періодами та невеликими сумними “пригодами”…

    Найчастіше врятувати чиєсь життя доволі просто — вислухати людину, дати дружню пораду, підтримати чимось дієвим чи, навіть, здати як добровільний донор кров.

    Як писав Апостол й Євангеліст Іоан, “немає більшої любові за ту, коли хто душу [життя] свою кладе за друзів своїх…” (Іоана 15:13), а згідно Біблії, всі ми — друзі та брати/сестри во Христі.

    13 січня служителі та парафіяни запорізького Кафедрального собору Святої Трійці ПЦУ долучилися до тематичної міжконфесійної акції — “Різдвяний донорський день” від Асоціації християнських донорів. Відбулася ця ініціатива на Запорізькій обласній станції переливання крові, а головною метою її було врятувати життя онкохворих городян.

    Робіть і ви, за можливості, добро з любов’ю рідним і незнайомим, “бо саме так зрозуміють, що ви діти Мої [Христові]”, і хай Сам Бог миру освятить вас цілком досконало, а непорушений дух ваш, і душа, і тіло ваші хай будуть в міцності та здоров’і!

    Пресслужба Запорізької єпархії ПЦУ

    Найсвіжіше

    Популярне