Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    “Казковий русскій мір”: Сталіністи шоковані репресіями на окупованих територіях України

    Український блогер та громадський діяч Денис Казанський оприлюднив на власному youtube-каналі відео, у якому розповів захопливу історію про пригоди “депутата” терористичної організації “ДНР” Сєргєя Куца, якому довелось особисто відчути міць репресивно-каральної машини “русского міра”.

    Іронія долі полягає в тому, що Сєргєй Куц є одним із творців “русскої весни” на тимчасово окупованих територіях (ТОТ) України, характеризується як палкий прихильник “сталінізму”.

    Якось трапилось, що Куц сам почав піддавати критиці ватажків терористичної організації “ДНР”. Незабаром, його викрали на вулиці посеред білого дня, відвезли до комфортного приміщення типу “підвал”, принижували та застосовували “терапевтичні заходи” за допомогою електрошокера.

    Про катування Куц розповів в інтерв’ю російському блогеру, соратнику Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) Міхаілу Полинкову.

    Сєргєй Куц дає інтерв’ю Міхаілу Полинкову. Кадр з відео взято з youtube / Denis Kazanskyi

    Окрім катувань, Куц зазнав й іншого роду репресій. За критику ватажків проросійських бойовиків на тимчасово окупованих територіях України, його внесли до списку неблагонадійних елементів і відмовили у видачі йому паспорта громадянина Російської Федерації.

    З його ж слів, люди, які його викрали і катували, повідомили йому, що у видачі паспорту йому відмовлено з міркувань національної безпеки РФ. Сєргєя Куца, як одного з організаторів незаконного референдуму на ТОТ України, не бажають бачити в Росії, оскільки Кремлю не потрібні на своїй землі люди, здатні організовувати незаконні референдуми.

    Далі – краще.

    Через деякий час Куц опинився на волі і одразу подав скаргу до “поліції” терористичної організації “ДНР”, у якій заявив про своє викрадення. У “поліції” довго не роздумували, і порушили кримінальну справу проти Сєргєя Куца за “наклеп на владу” та дачу завідомо неправдивих показів.

    Палкий сталініст Куц розповів Полинкову, що намагався апелювати до презумпції невинуватості, що саме по собі викликає неабияке здивування, але нічого вдіяти із свавіллям карателів не зміг. А вже за мить, у своєму інтерв’ю Куц почав завзято агітувати за “сталінізм”.

    Сєргєй Куц агітує “за Сталіна”. Кадр з відео взято з youtube / Denis Kazanskyi

    Тобто прихильник “русского міра” дійсно не бачить причинно-наслідкового зв’язку між власними діями і тим свавіллям, яке панує на ТОТ України.

    Денис Казанський так пояснив цей дійсно вражаючий своєї наївністю феномен: “Кожен сталініст глибоко в душі сподівається, що саме він буде творити репресії, він буде вирішувати, хто ворог народу, а хто ні, кому жити, а кому не жити. Але при сталінізмі всі одинаково безправні. Сталінщина – це якраз і є свавілля, це коли скаржитись немає кому. Так сьогодні і відбувається на ТОТ України. Тому ці хлопаки (Сєргєй Куц – ред.) і засмучені, сталось не так, як вони мріяли. Вони сподівались, що це вони будуть карати українців, а вийшло так, що вони самі стали ворогами народу у тій системі, яку вони ж і збудували”, – зазначив Казанський.

    Найсвіжіше

    Популярне