П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Генерал СБУ розповів про найближчі плани Росії щодо окупованих територій України

    Генерал-лейтенант Служби безпеки України Віктор Кононенко на власній сторінці у Фейсбук поділився інформацією про наміри Російської Федерації “інтегрувати” окуповані території Донецької та Луганської областей у склад України на власних умовах.

    “За всіма ознаками ворожі спецслужби готуються до чергової активізації операції по “впихуванню” окупованого Донбасу в Україну за російським сценарієм, але цього разу – за народною ініціативою. Керівником “ініціаторів з народу” росіянами визначено В.Захарченка, якого в грудні 2020 оголошено лідером громадянської сили “Ми – НАРОД України”, – пише Кононенко.

    Генерал нагадав, що Віталій Захарченко – очільник Міністерства внутрішніх справ України часів президенства Віктора Януковича. Саме він відповідав за силовий розгін Майдану, а потім втік разом з Януковичем до Росії. Проте зараз, у Захарченка нове завдання від Кремля.

    “Тепер за вказівкою росіян він “буде встановлювати мир на Донбасі”. Цей пост – своєрідний вступ. У наступних я розповім про організації з патріотичними назвами, що реалізовуватимуть цей російський сценарій з позицій України та осіб, котрі стоять за ними. Ворог діє системно та планово. Путін від плану захоплення України не відмовився. Війна триває”, – розповів генерал-лейтенант Кононенко.

    Найсвіжіше

    Популярне