П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Спецоперацію із затримання “вагнерівців” у 2018 році санкціонував президент Порошенко

    П’ятий президент України, лідер партії “Європейська солідарність” Петро Порошенко в ефірі “5 каналу” зробив сенсаційну заяву про початок спецоперації українських спецслужб із затримання бойовиків ПВК “Вагнера”.

    Під час ток-шоу “Велика політика” він зауважив: “Я хочу наголосити, що ще наприкінці 2018 року тодішній Верховний Головнокомандувач Збройних сил України Петро Порошенко санкціонував проведення цієї операції”.

    Петро Порошенко додав, що потрібно добиватись правосуддя і притягнути до відповідальності, в тому числі, найвище посадове керівництво російської держави за злочини проти України.

    “Ми маємо посадити на лаву підсудних тих, хто причетний не лише до вбивств українців безпосередньо на полі бою під час окупації, а й тих, хто був залучений до видачі злочинних наказів”, – заявив політик.

    Порошенко переконаний, що спецоперація із затримання “вагнерівців” була зірвана конкретними особами.

    “Я дуже наполегливо раджу створити тимчасову слідчу комісію і допитати всіх учасників процесу, а також відсторонити негайно тих, хто може впливати на об’єктивність, незалежність і чесність розслідування, яке точно буде проведене”, – заявив п’ятий президент України.

    Найсвіжіше

    Популярне