П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    На Вінниччині парафіяни ПЦУ організували благодійну акцію для українських військових

    Напередодні Дня святителя Миколая члени релігійної громади храму Покрови Пресвятої Богородиці с. Малі Крушлинці Вінницького району Православної Церкви України на чолі із своїм настоятелем єреєм Палом Звіринським організували благодійну акцію для українських військових «Подаруй домашнє свято солдатам». Велике сприяння у організації акції надали учителі, учні та працівники місцевої школи на чолі з директором Ткачук Наталією Олексіївною.

    Про це повідомляє сайт Вінницької єпархії ПЦУ.

    Самі організатори, а також багато жителів села зносили до місця збору харчі, іграшки, овочі, фрукти, печиво, цукерки і багато інших смаколиків.

    «Все це буде доставлене нашим бійцям, які на сході боронять територіальну цілісність нашої держави і будуть святкувати новорічні та різдвяні свята далеко від рідного дому. Частинку домашнього тепла, підтримки і любові разом із продуктами їм привезуть волонтери на чолі із Світланою Бевз», – йдеться у повідомленні єпархії.

    На своїх сторінках парафіяни ПЦУ у селі Малі Крушлинці відзначають, що для допомоги українським військовим згуртувалась уся громада села.

     

    Найсвіжіше

    Популярне