Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    У Хмельницьку заклали будівництво полкового храму для воїнів ССО

    У Хмельницьку відсвяткували 58-у річницю утворення військової частини А1788 Сил спеціальних операцій. Після святкових заходів на військовому плацу, відбулося ще одне дійство – освячення хреста на місці, де в майбутньому постане полковий храм.

    З благословення єрарха ПЦУ митрополита Хмельницького Антонія (Махоти) ПЦУ богослужіння очолив головний капелан Хмельницької єпархії прот. Дмитро Махота, прот.Олег Макаровський, прот.Ігор Рачок.
    Разом з духовенством в цей святковий день молилися військовослужбовці даної в/ч, командний склад, командир, полковник Андрій Аркадійович Матвіїшин, меценати та гості, – повідомляє капелан Дмитро.

    «Сьогодні слово військовий звучить по-особливому гордо. Ми всі пишаємося нашими Захисниками, дякуємо їм за їх ратний труд, мирне небо та спокійне життя. Помісна Церква України завжди з Вами духовно крокує у житті! Завжди підносить молитви за Вас, шановні наші Захисники, ваші сім’ї та родини! За справедливий мир в нашій ненці Україні! Слава Ісусу Христу!», – сказав капелан ПЦУ.

    Фото: Дмитро Махота

    Найсвіжіше

    Популярне