П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    В Андріївській церкві відбудеться онлайн концерт-відкриття

    Напередодні дня святого Андрія, у суботу 12 грудня о 20:00 відбудеться онлайн концерт-відкриття Андріївської церкви «Бароко крізь часи».

    Андріївська церква — це особливая споруда Києва — барвиста, святкова, життєрадісна, елегантна, яка, на наш погляд, уособлює в собі дух та атмосферу міста. Андріївська церква — є справжнім досконалим втіленням ідей епохи барокко, не дарма Андріївську називають «перлиною бароко» адже у дослівному перекладі «бароко» — це і є перлина.

    Оскільки Андріївська церква, як і сам стиль бароко, є уособленням радості життя, ми з нетерпінням чекали завершення реставраційних та ремонтних робіт тривалістю майже 12 років, щоб відчути як храм наповниться життям та прочинить свої двері. І цей день нарешті настане! 12 грудня, символічно напередодні дня святого Андрія, о 20.00 розкішний бароковой інтер’єр Андріївської церкви наповниться чарівною бароковою музикою. Зважаючи на сьогоднішню ситуацію, відкриття відбудеться в онлайн-форматі.

    В онлайн концерті «Бароко крізь часи» у виконанні New Era Orchestra — одного з найкращих незалежних оркестрів України, прозвучать твори Вівальді, Баха, Березовського, Бортнянського.

    Ми щиро дякуємо історикам, архітекторам, реставраторам, а також нашому дорогому партнеру — Національному заповіднику «Софія Київська» за можливість стати частиною цієї красивої і визначної для всіх нас події.

    Програма:

    Veracini Overture No.6 in B flat major, Part I, Allegro
    Vivaldi Concerto for 4 violins in B minor, RV 580
    Berezovsky Sinfonia in C major
    Bortniansky Overture to the opera ‘La Fête du seigneur’
    Vivaldi Concerto in C major, RV 114
    Bach Concerto for three violins BWV 1064R
    Vivaldi L’Olimpiade, Sinfonia RV 725

    Солісти: Кирило Шарапов, Андрій Павлов, Тетяна Андрієвська, Варвара Васильєва, Даніїл Гоноболін

    Джерело

    Найсвіжіше

    Популярне