Середа, 8 Травня, 2024
Бiльше

    Предстоятель ПЦУ зустрівся з керівництвом міста Чернігова та Чернігівської області

    Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній 7 грудня 2020 року у місті Чернігів зустрівся з головою Чернігівської обласної державної адміністрації Анною Коваленко. На зустрічі також були присутні архієпископ Чернігівський і Ніжинський Євстратій та Екзарх Вселенського Патріарха єпископ Команський Михаїл.
    «Голова обласної адміністрації привітала Його Блаженство на Чернігівщині. Сторони обговорили поточну релігійну та міжконфесійну ситуацію в області, виклики, які стоять перед Церквою і суспільством. Митрополит Епіфаній побажав очільниці Чернігівщини успіхів у праці та Божого благословення», – повідомляє пресслужба ПЦУ.
    Цього ж дня Предстоятель Православної Церкви України провів зустріч з переобраним на другий термін міським головою Владиславом Атрошенком.
    Владислав Артошенко привітав Блаженнійшого Митрополита Епіфанія та керуючого Чернігівською єпархією з храмовим святом, зазначивши, що Катерининський храм ПЦУ є візитівкою міста.
    Блаженнійший владика торкнувся питання об’єднання православних вірних навколо Київського престолу, а також акцентував увагу на творенні добрих справ, оцінку яким дають не лише люди тут на землі, а й Господь на Небесах.
    Предстоятель ПЦУ побажав Владиславу Артошенку здоров‘я, сил та мудрості задля розбудови міста й вручив пам’ятні подарунки.

    Фото: пресслужба ПЦУ

    Фото: пресслужба ПЦУ

     

    Найсвіжіше

    Популярне