П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Боротьба із сатанізмом: Українська поліція затримала «відьму» й подала на неї до суду

    Поліція Київщини повідомила про підозру «відомій блогерці» й за сумісництвом «ворожці», ім’я якої не розкривається, через «прокляття» на працівника правоохоронного органу.
    Жінка намагалась магічними обрядами залякати працівницю поліції, щоб та прийняла «позитивне» рішення у кримінальному провадженні відносно її 32-річного чоловіка, йдеться на офіційній сторінці Поліції Київської області.

    Фото: Поліція Київської області

    Наразі за процесуальним керівництвом місцевої прокуратури 31-річній жінці повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 343 (Втручання в діяльність працівника правоохоронного органу, судового експерта, працівника державної виконавчої служби, приватного виконавця) Кримінального кодексу України.
    Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до одного року, або арештом на строк до трьох місяців.
    Фото: Поліція Київської області

    24 канал запевняє, що жінка, на яку поліцейські склали протокол, – це блогерка Аліна Лоран, яка називає себе відьмою й цікавиться чорною магією. Лоран була ведучою рубрик Showtime і «Зоряний Casual» на інтернет-телебаченні SEE.UA. Також вона брала участь в телешоу «Богиня шопінгу», «Панянки-селянки» на телеканалі ТЕТ та інших. Часто була гостем у багатьох ток-шоу. Веде активне світське життя.
    У інстаграм Олена Лоран пише, що її житло «штурмували» 10 спецпризначенців. За її словами, правоохоронці вилучили карти для ворожіння, свічки, книги про магію й телефони. Також жінка повідомила, що поліція забрала планшет її дитини.
    Лоран радить відділенню поліції записатися на навчання по ворожінню. Також вона іронізує, що у якості свідків справи, правоохоронці можуть викликати свідків – бісів та іншу нечисть.
     

    Найсвіжіше

    Популярне