Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    «Всесвітня змова на чолі з Соросом і Ватиканом»: Єрарх РПЦ в Запоріжжі Лука назвав «причину» пандемії

    Відомий своїми порівняннями себе із апостолом і майданівців із гонителями християн, скандальний єрарх Московського патріархату в Запоріжжі Лука (Коваленко) назвав головних винуватців епідемії. За його словами у всьому винна «всесвітня змова на чолі з Соросом, Ватиканом і Вселенським патріархом».
    Крім того, у своєму телеграм каналі Лука назвав коронавірус бактеріологічною зброєю, передає ria-m.tv.
    «Ми також повинні визнати і відкрито заявити вірним чадам Церкви Христової, що події, які зараз розвиваються в світовому співтоваристві говорять про те, що в світі йде активна побудова глобального відкритого суспільства, заснованого на антихристиянських цінностях. «Великі каменярі» цього будівництва для здійснення своїх планів не будуть гребувати ніякими, навіть самими антилюдськими, методами».
    Лука запевнив читачів, що пандемія короновірусу – перший випадок у світовій історії, коли масони «застосували бактеріологічну зброю в таких масштабах, які призвели до планетарної пандемії і загибелі ні в чому не винних людей».
    За словами Луки «організація масонів співпрацює із Соросом, а релігійний центр очолює Ватикан і Вселенський патріархат».
    Нагадаємо, Лука вже відзначався подібними заявами. Нещодавно він Лука виголосив анафему Вселенському патріарху Варфоломію І. Також він не полишає спроб канонізувати хірурга Миколу Пирогова, а у його єпархії на Запоріжжі мав з’явитися «козачий патруль» прихильників РПЦвУ, які допомагали терористам «ДНР/ЛНР».

    Найсвіжіше

    Популярне