Четвер, 2 Травня, 2024
Бiльше

    Провокація NewsOne на день пам'яті жертв Голодомору отримала "підтримку" у Європарламенті

    Проросійські ресурси Віктора Медвечука задіяли проросійських європарламентарів для розкрутки провокації з нападом на журналістку NewsOne.

    Напад на журналістку NewsOne на день пам’яті жертв Голодомору це однозначно така сама провокація медведчуківських посіпак, як і багато інших акцій, які проводяться проти ОПЗЖ і “Партії Шарія” так званими націоналістами, а на ділі кишеньковими “борцухамі” або сліпими цуценятами, що діють під кураторством роботодавців.

    Справа в тому, що даний інцидент не тільки зробили ТОП-темою всіх медіамайданчиків Віктора Медведчука, а й намагаються вивести на рівень Європарламенту. Правда, з урахуванням обмеженого контингенту експертів, що не дивно, через підконтрольну Росії партію “Альтернатива для Німеччини”.

    Так, євродепутат Максиміліан Крах, який є представником проросійської партії “Альтернатива для Німеччини”, якого намагаються випускати в новинному потоці зараз практично на всіх майданчиках Віктора Медведчука обурюється “нападом” на журналістку, називаючи це шоком, порушенням свободи слова, насильством по відношенню до незалежних (!!!!) медіа та пообіцяв порушити це питання в Європарламенті.

    Нагадаю, що Максиміліан Крах, не сильно відомий в українському медіа-просторі і вкрай рідкісний гість у нас. Але в Росії його люблять запрошувати пропагандистські канали, зокрема Russia Today. Адже Максиміліан розповідає про те, як важливий газопровід “Північний потік-2” для Німеччини і Європи в цілому, як шкодять санкції проти Росії в першу чергу ЄС і як страждає європейська економіка від тиску США!

    Тепер Максиміліана, як свіже обличчя, інтегрують через NewsOne, 112UА та інші проросійські майданчика в український інформаційний потік. А попутно продовжують культивувати наративи про зовнішнє управління, вакцину і, звичайно ж, розгул нацизму в Україні. До слова сказати, особливо нестримані громадяни України, яким ця провокація припала до вподоби, своєю реакцією не засуджують, а схвалюють – підтримують російське ІПСО на трагічну дату Голодомору, діючи в інтересах ворога.

    Дуже важливо в наш непростий час, дійсно патріотам України, почати думати головою, а не діяти імпульсивно. Адже саме наше неприйняття проросійського елемента зараз дуже активно стали використовувати проти України в гібридних операціях. Допомагаючи ворогові своїм схваленням таких провокацій, ви так само є ворогом України.

    Благо, поки що у проросійських сил є підтримка в Європарламенті таких само проросійських маріонеток, до яких представники західного політикуму відносяться як до чумних. Але це сьогодні. А завтра, може бути реалізована провокація, від осуду якої не зможе відхреститися жоден європейський парламентарій, і впевнений, саме за цим напрямком і розвиваються нинішні ІПСОА проти України.

    А поки запам’ятайте цього персонажа, Максиміліан Крах, скоро його в нашому медіа-просторі буде “дуже багато”.

    Олександр Коваленко, експерт

    Найсвіжіше

    Популярне