Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Намагався реалізувати лозунг "можєм повторіть" – у Німеччині прихильник Путіна відкрив стрілянину

    У німецькому місті Меккенхаймі сталась надзвичайна подія. Надвечір 23 листопада там було помічено невідомого озброєного чоловіка, який вступив у перестрілку з правоохоронцями, що прибули на виклик. Про це з посиланням на підрозділ поліції федеральної землі Північний Рейн – Вестфалія пише “Патріот Донбасу”.
    Один з поліціянтів отримав вогнепальне поранення руки, після чого на місце викликали загін спецпризначення. У подальшому, нападника було важко поранено, після чого він застрелився.
    З’ясувалось, що озброєним двома пістолетами правопорушником виявився 44-річний мешканець Меккенхайма Віктор Горр, який брав участь у “турах Перемоги” з російськими та польськими мотоциклістами.
    Ймовірно, участі в заходах “побєдобєсія” йому виявилось замало, і він намагався реалізувати лозунг “можем повторить” у більш радикальний спосіб.
    Персональна сторінка Горра у Фейсбук містить численні фотографії та ілюстрації, пов’язані з Росією. В одному з дописів він написав: “Президент Росії Володимир Путін! Росія, Європа і Україна повинні стати одним цілим. Нам НЕ потрібна Америка. Хай живе Володимир Путін!!!”.

    У Німеччині поліція поранила прихильника Путіна, який відкрив стрілянину (фото)

    Слідчими встановлено, що Віктор Горр значився як спортивний стрілець, відтак мав дозвіл на придбання, володіння та користування зброєю.

    Найсвіжіше

    Популярне