Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Образи в адресу президента та погрози розв'язати війну: варварське ставлення росіян до Маї Санду

    Військовий оглядач “Комсомольской правди” Віктор Баранєц пережив повноцінний рефлекторний акт випорскування злоби та ненависті з отворів шлунково-кишкового тракту, що був викликаний стимулюванням чутливих зон нервової системи, що відповідають за формування примітивних емоції кожного мешканця “русского міра”.
    Стимуляція вказаних зон, які у великій кількості знаходяться в поперековому відділі спинного мозку роспатріота, була викликана заявами новообраного президента Республіки Молдова Маї Санду про плани врегулювання конфлікту у Придністров’ї.
    Лідерка Молдови зазначила, що формат вирішення конфлікту повинен включати повне виведення російських військ з території невизнаної республіки, чим несвідомо викликала збудження рефлекторного механізму мешканців “русского міра”.
    Віктор Баранєц звернувся до положень російсько-молдавскього договору, у якому прописане виведення військ Росії з Придністров’я після політичного врегулювання конфлікту, наводить слова оглядача канал російського православного олігарха Константіна Малофєєва “Царьград”. Після цієї репліки, роспатріот Баранєц припинив вживати розумні слова та вислови, які мають натяк на адекватність.
    “Ми дозволимо Санду виповзти з-під молдавської лавки і тихим голосом прошепотіти: можна нам з Кремлем ввічливо поговорити?”, – цілком по-російські заявив Баранєц і зазначив, що Санду отримає війну, якщо дійсно її прагне. Але президенту Молдови, за його словами, ще потрібно вчитись ввічливості.
    Дивує те, що після таких висловів в адресу лідера суверенної держави Баранєц взагалі вживає таке слово як “ввічливість”. Хоча, варто пишатись тим, що він його принаймні знає. Але ми не про це.
    Віктор Баранєц переконаний, що на бік Маї Санду неодмінно стануть держави Заходу, Румунія, США, НАТО. “Росії не звикати”, – вихваляється мешканець “русского міра” скрєпоносний, ввічливий і високодуховний Віктор Баранєц.

    Найсвіжіше

    Популярне