П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Діти-сироти отримали допомогу від ПЦУ

    У Рівному 16 дітей-сиріт та напівсиріт отримали благодійну допомогу. Пожертви для цих діток на суму 10 000 грн зібрали парафіяни Православної церкви України, повідомляє сайт Рівненської єпархії ПЦУ.
    У Всеукраїнський день молитви за сиріт і, традиційно, з благословіння архієпископа Рівненського і Острозького Іларіона, у Свято-Покровському кафедральному соборі пройшли благодійні ярмарки та збір коштів для діток-сиріт, які проводять вихованці Недільної школи собору.
    Завдяки благодійним пожертвам парафіян, цьогоріч вихованці школи зібрали 10 000 грн., які були розподілені між 16 дітками-сиротами та напівсиротами у формі продуктових пакетів та конвертів з грошовими сумами і вручені в класі Недільної школи собору. Така допомога була надана дітям парафіян, а також дітям с.Городок та с.Дядьковичі. Вперше така допомога була надана і сиротам, які проживають у соціальному гуртожитку в Рівному, а також, традиційно, фрукти були передані вихованцям КЗ «Центр реабілітації та паліативної допомоги» (колишній Будинок дитини).

    Світлина: сайт Рівненської єпархії ПЦУ

    Рівненська єпархія ПЦУ висловлює велику подяку парафіянам Свято-Покровського собору за благодійні пожертви та дирекціям продуктових магазинів за безкоштовне надання продукції підприємства у вигляді макаронів і повидла.

    Найсвіжіше

    Популярне