Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    "Нагодуй бідного": В Івано-Франківську представники різних конфесій об'єднались, щоб допомагати нужденним

    У приміщенні благодійної їдальні «Карітасу» Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ (вул. Лесі Українки, 1) відбулася прес-конференція з нагоди проведення акції “Нагодуй бідного”.
    Акція приурочена до Всесвітнього дня убогого, що цього року відзначили 15 листопада, та буде безстроковою. Метою акції є допомогти продуктами потребуючим, а саме особам похилого віку, безхатченкам, багатодітним, малозабезпеченим сім’ям, вдовам, людям з інвалідністю та тим, які опинилися у складних життєвих обставинах.

    Акція “Нагодуй бідного” об’єднала представників різних конфесій. На прес-конференції були присутні протосинкел соціального служіння Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ та директор Карітасу о. Володимир Чорній, адміністратор Івано-Фраківсько-Галицької єпархії Православної церкви України, керівник соціального відділу «Еліос-Івано-Франківськ» Архимандрит Феогност Бодоряк та о. Владислав Іващак Римо-Католицької Церкви України. У заході також взяв участь міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

    Після прес-конференції учасники акції роздавали обіди потребуючим. Гарячі обіди щодня отримують біля 280 людей. Це безхатченки, люди з інвалідністю, малозабезпечені та багатодітні сім’ї.

    Пресслужба Івано-Франківсько-Галицької єпархії ПЦУ

    Найсвіжіше

    Популярне