Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    Вселенський патріарх висловив підтримку предстоятелю Албанської церкви, який захворів на Covid-19

    Вселенський патріарх Варфоломій направив листа архієпископу Албанії Анастасію, в якому висловив свою підтримку та побажання якнайшвидшого одужання від коронавірусу.
    Лист опублікувало видання orthodoxtimes.com 
    «Блаженніший Архієпископ Тиранський і всієї Албанії Анастасій, Благословенний і улюблений брат, ми молимось за Вас під час Вашого польоту до Афін, куди Ви госпіталізовані. Ми сподіваємось, що ваша госпіталізація триватиме недовго і що вона буде успішною, тому що ми любимо Вас і Церкві ви потрібні. Бажаємо Вам продовжувати Свою творчу і корисну працю, сприяючи християнству, людству та Божій славі протягом багатьох років. Ваше Блаженство, ми бажаємо Вам якнайшвидшого одужання. В ім’я Господа, Вселенський патріарх Варфоломій».
    Нагадаємо, 11 жовтня предстоятель Православної Церкви Албанії був Госпіталізований у Грецію на лікування. Його хвороба проходить в легкій формі.
    Предстоятель Православної Церкви Албанії став другим предстоятелем серед православних церков, які захворіли на коронавірус. Раніше ми повідомляли, що сербський патріарх Іриней заражений і госпіталізований з COVID-19. Він став першим предстоятелем із позитивним тестом на Covid 19.

    Найсвіжіше

    Популярне