Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Предстоятель Православної церкви Албанії захворів на COVID-19

    За ексклюзивною інформацією ANA-MPA літаки грецьких ВПС Греції прямують до столиці Албанії Тирани для госпіталізації в Афіни архієпископа Албанії Анастасія, який пройшов позитивний тест на Covid 19.
    Про це повідомляє orthodoxtimes.com.
    Предстоятель Православної церкви Албанії архієпископ Анастасій пройшов відповідні обстеження в медичному центрі в Тирани, які показали, що він інфікований коронавірусом.
    Хоча симптоми проявляються в легкій формі, лікарі в Тирані вважали за необхідне перевести та госпіталізувати архієпископа в спеціалізовану клініку в Греції, враховуючи його похилий вік та деякі хронічні проблеми зі здоров’ям.
    Прем’єр-міністру Греції Кіріакосу Міцотакісу було повідомлено про цю проблему і він дав свою згоду вислати оснащений спеціальним медобладнанням літак C-130 до Тирани для передачі ієрарха.
    Предстоятель Православної Церкви Албанії став другим предстоятелем серед православних церков, які захворіли на коронавірус. Раніше ми повідомляли, що сербський патріарх Іриней заражений і госпіталізований з COVID-19. Він став першим предстоятелем із позитивним тестом на Covid 19.

    Найсвіжіше

    Популярне