Середа, 8 Травня, 2024
Бiльше

    "Молитовно згадаймо усіх голодом заморених, вбитих під час Революції гідності та полеглих внаслідок агресії Російської Федерації" – Блаженнійший Епіфаній

    “Через молитву ми проявляємо свою любов до тих, хто покинув земний світ та відійшов у вічність” – написав на власній сторінці у Фейсбук Предстоятель Православної церкви України Блаженнійший митрополит Епіфаній.
    Цими словами, він підкреслив особливу важливість поминального дня – Димитрівської суботи. Адже саме сьогодні, 7 листопада, кожен може молитовно продовжити спілкування з ближніми, яких вже немає посеред нас.
    Предстоятель ПЦУ згадав у своєму дописі українців, які були позбавленні життя внаслідок багаторічної жорстокої і злочинної діяльності Кремля у відношенні нашої Батьківщини та наших співвітчизників.
    “У Димитрівську поминальну суботу, молитовно згадаймо усіх дорогих нашому серцю спочилих людей, всіх, в Україні голодом заморених, вбитих під час Революції гідності та полеглих внаслідок агресії Російської Федерації на Сході України. Просімо в молитві до Бога, щоби Він простив їхні провини вільні і невільні та дарував їм вічне блаженне життя”, – наголосив Блаженнійший Епіфаній.

    Світлина від Митрополит Епіфаній.
    Зображення: Facebook/Митрополит Епіфаній

    Найсвіжіше

    Популярне