Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Працює на закордонні спецслужби: Російські фундаменталісти подали в суд на митрополиа РПЦ

    Собор консервативних мирян і священиків РПЦ МП відбувся 31 жовтня в московському готелі «Салют».
    Учасники собору вирішили направити звернення в правоохоронні органи Росії на предмет проведення перевірки щодо митрополита РПЦ Іларіона (Алфеєва) «у зв’язку з передбачуваною роботою його на закордонні спецслужби і агентурну діяльність, спрямовану проти Росії і Церкви», повідомляє Credo.press.
    Як повідомляє блогер Костянтин Луговой-Давидов, організатори Собору на чолі з відомим публіцистом Володимиром Семенко, нарахували близько 400 учасників Собору з різних регіонів РФ.
    Сам Собор позначив себе як «першу об’єднавчу конференцію церковної Повноти, незгодних з COVID-пропагандою, яка не має ніякого відношення до медицини, і COVID-богослов’ям, який став джерелом церковного розколу 2020 року, який, якщо не вилікувати, може відгукнутися серйозними потрясіннями в житті Церкви, суспільства і держави».
    За підсумками роботи Собору була прийнята резолюція, звернення до священноначалля і духовенству РПЦ і звернення до мирян РПЦ. Учасники Собору зокрема звернулися до президента Російської Федерації з вимогою «ініціювати службове розслідування щодо мера Москви Собяніна на предмет вчинення ним кримінальних діянь. На час проведення перевірки – відсторонити С. С. Собяніна з посади».
    Нагадаємо, Митрополит РПЦ Іларіон (Алфєєв) агітував без вагань робити щеплення російською вакциною від коронавірусу. Також він називав Леніна «зрадником якого треба було судити».

    Найсвіжіше

    Популярне