Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Вселенський патріарх: Людська гідність не має кольору, статі, віку, етнічної приналежності та релігії

    У своєму Посланні до Міжконфесійного форуму G20 Вселенський патріарх Варфоломій зазначив, що «людська гідність не має кольору, статі, віку, етнічної приналежності та релігії».
    Про це повідомляє romalewfronimati.
    «Кожна людина має однакову цінність, і тому повага та однакове ставлення до кожної людини повинні забезпечуватися завжди і в будь-яких місцях», зазначає Вселенський патріарх Варфоломій у своєму відеозверненні до учасників 7-ї щорічної міжконфесійної зустрічі «Міжконфесійний форум G20», яку цього року проводить Королівство Саудівська Аравія і яка через пандемію відбувається в Інтернеті.
    У своєму посланні Його Святість висловлює подяку гостям заходу, а також своє схвалення, оскільки знову в дискусіях на темах конференції, в якій беруть участь понад 500 делегатів, релігійних лідерів, урядовців, науковців та експертів громадянського суспільства, особливий акцент було зроблено на екологічних проблемах.
    На закінчення Вселенський патріарх висловив переконання, що релігійні та культурні пам’ятки можуть послужити життєво важливою відправною точкою для чесного діалогу. Він зазначив, що це те питання, де сусіди, громадяни та нації можуть плідно зустрічатися.

    Найсвіжіше

    Популярне