Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Офіційною сторінкою так званої «УПЦ МП» в Facebook керують також і з території Росії

    Офіційною сторінкою в Facebook так званої «УПЦ Московського патріархату» керують також і з території Росії. Таку інформацію видно на офіційній сторінці РПЦвУ в соціальній мережі Facebook на вкладці «Прозорість сторінки».
    На ній видно, що окрім п’ятьох людей офіційною сторінкою РПЦвУ керує хтось і з території Росії. Невідомо з яких причин піарникам Московського патріархату в Україні потрібна допомога із країни агресора. Напевно вони продовжують політику звільненого Фокіна і не бачать війни між Україною та Росією?
    Що цікаво найпопулярнішу серед інших сторінок у Facebook про Онуфрія – очільника РПЦвУ – також керує одна людина із Російської Федерації.
    Варто зазначити що донедавна у соцмережі існувала інша сторінка Березовського під назвою «Митрополит Онуфрий – Слово Предстоятеля». Вона була створена у 2017 році, але 1 жовтня 2020 року її назву чомусь змінили на 4lady.meddia. Назва геть не клеїться до Онуфрія чи церкви а скоріше до якоїсь косметики для жінок чи жіночого журналу. Проте 4lady.meddia, яка колись була сторінкою Онуфрія все ж таки популярніша (26071 підписників) ніж не перейменована сторінка Онуфрія, що керується з РФ і досі й має всього лише 3 837 фоловерів. Можливо піарникам Онуфрія не заплатили і вони продали сторінку для якогось жіночого журналу.
     


     

    Найсвіжіше

    Популярне