Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    У Чернівцях на Центральній площі відбулася меморіальна акція «Подзвін за Героєм»

    У Чернівцях духовенство та жителі міста вшанували пам’ять полеглого на Сході війсьоковслужбовця. Меморіальний захід «Подзвін за Героєм» відбувся 28 вересня на Центральній площі Чернівців. Присутні вшанували пам’ять полеглого на Сході військовослужбовця Віталія Копачука.
    Про це повідомляє pogliad.ua
    «Він один з тих, з ким мені довелося мати важку подорож додому. Я його привозив, привозив його тіло. Він був у 128-й бригаді. 2015 рік, осінь. Уже ніби-то така хвиля жорстоких боїв минула, але тим не менш це напрямок попаснянський. Він загинув в районі Михайлівки біля Станиці Луганської. Найбільше, що запам’яталося – це те, що треба було якось зустрітися з мамою», – розповів капелан Василь Гасинець.
    Солдат, кулеметник 128-ї ОГШБр Віталій Копачук народився 30 квітня 1979 р. в с. Новий Вовчинець Глибоцького району Чернівецької області. Загинув 28 вересня 2015 р. під час виконання службових обов’язків в районі смт Михайлівка, Попаснянський район, Луганська область. Сиротами залишилося двоє дітей. Похоронений в с. Новий Вовчинець.

    Фото: pogliad.ua

    Фото: pogliad.ua

    Фото: pogliad.ua

    Найсвіжіше

    Популярне