Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Нобелівська премія миру для… Путіна?

    З фантастичною ініціативою виступив головний редактор газети “Президент” і автор книги “Кремлівський бабак” Сєргєй Комков. Письменник оформив заявку на номінацію президента Російської Федерації Владіміра Путіна на Нобелівську премію миру.
    Про це повідомляє “Українська правда” з посиланням на російські ЗМІ.
    Прессекретар президента РФ Дмітрій Пєсков прокоментував подію, заявивши, що буде добре, якщо премію присудять Путіну.
    “Абсолютно різні люди висуваються на цю премію. Якщо рішення буде прийнято – прекрасно, якщо не буде прийнято – теж нічого страшного”, – сказав Пєсков. Його певна байдужість щодо можливої відмови Нобелівського комітету присудити премію миру Путіну може свідчити про те, що він сам не вірить в можливість її присудження лідеру Росії.
    В ситуації, що склалась, є одне ключове питання, відповідь на яке очікують усі свідомі громадяни не лише Росії чи України, а й всього цивілізованого світу. Чи вишикуються наркозалежні громадяни Росії у чергу до письменника Сєргєя Комкова у надії, що той поділиться з ними “продуктами”, які вживає?
    До слова, у 2014 році Комков також намагався номінувати Путіна на Нобелівську премію миру.
    “Українська правда” нагадує, що у 2014 році Росія під керівництвом Путіна окупувала український півострів Крим. Почала військову агресію на сході України. У 2020 році росіяни підтримали поправки до Конституції, які дозволять Путіну знову балотуватися в президенти країни. Путін перебуває на посаді президента РФ з 1999 року. Лише у 2008-2012 його на посту змінив Дмитро Медвєдєв. Тоді Путін був главою уряду. Проти Росії та політики Путіна діють міжнародні санкції.

    Найсвіжіше

    Популярне