П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Через коронавірус померли ще два клірики РПЦвУ, митрополит – у лікарні

    Митрополита Миколаївського і Очаківського РПЦвУ Питирима (Старинського) госпіталізували з коронавірусом. Водночас від ускладнень через COVID-19 померли клірик Миколаївської єпархії священик Діонісій Корелов і клірик Харківської єпархії РПЦвУ протодиякон Микола Гончаров.
    Офіційний сайт РПЦвУ не інформує про випадки загибелі від коронавірусу своїх кліриків. Про хворобу і смерть священнослужителів РПЦвУ повідомляють телеграм-канал «Церквач» і учасники громад РПЦвУ в соціальних мережах, передає «Релігійна правда» з посиланням на «Релігію в Україні».
    Останній раз очільник Миколаївської єпархії здійснював богослужіння 30 серпня. Митрополиту Питириму 76 років, а померлому від ускладнень через COVID-19 клірику тієї ж Миколаївської єпархії священнику Діонісію Корелову був 31 рік.
    Цими ж днями від коронавірусу помер протодиякон Благовіщенського кафедрального собору РПЦвУ у Харкові 47-річний о. Микола Гончаров. Як повідомляють в мережах РПЦвУ, у нього було 80 відсотків ураження легень, серце не витримало.

    Найсвіжіше

    Популярне