П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Константін Малофєєв «пророкує» утворення союзної держави Росії та Білорусі і нову посаду для Лукашенка

    На каналі «Царьград» оприлюднили роздуми його засновника російського православного олігарха Константіна Малофєєва про майбутнє Білорусі та її президента Аляксандра Лукашенка.
    Малофєєв щиро переконаний, що Російська Федерація та Республіка Білорусь утворять союзне об’єднання, у якому можуть відшукатись достойні посади для нинішнього білоруського лідера.
    «Це білоруський народ від нього (Лукашенка – ред.) втомився, а ми, наприклад, подивились би на його мікроменеджмент в дії», – зазначив Константін Малофєєв, явно натякаючи на продовження кар’єри «останнього диктатора Європи» у Москві.
    Православний олігарх вважає, що перемовини Лукашенка і Путіна в Сочі 14 вересня та візит міністра оборони РФ Сєргєя Шойгу до Мінська 16 вересня свідчать про підготовку до об’єднання Росії і Білорусі.
    Видання наполягає на тому, що під час активної фази протестів в республіці, у Лукашенка був вибір – шлях з Росією або шлях в нікуди. Сам же президент Білорусі розумів, що народ від нього втомився, але сам він має непогані перспективи у союзництві з Російською Федерацією.
    «У союзній державі, – розігнався в «пророцтвах» та фантазіях Малофєєв, – є чимало чудових посад, потенційних. Я, як громадянин Росії, був би радий, якби Лукашенко застосував свої навички, яких іноді не вистачає нашим чиновникам».
    «Хочу підкреслити, ви (білоруси – ред.) втомились від Лукашенка, а ми із задоволенням чекаємо на нього у Москві», – резюмував свої імперські погляди православний олігарх Малофєєв.
    У даній публікації «Царьграда» найгірше те, що вустами Малофєєва говорив Кремль, російські імперіалісти і тисячі «добровольців», які всіма силами намагаються втопити Україну в крові і розпалюють ненависть до України. Якщо союзна держава Росії і Білорусі таки стане реальністю, Російська імперія впаде у безумство від азарту і «русскій мір» дуже скоро може під’їхати на танках до самісіньких воріт Києва.

    Найсвіжіше

    Популярне