Вівторок, 16 Квітня, 2024
Бiльше

    На Одещині капелани ПЦУ молитовно вшанували полеглих морських піхотинців у російської-українській війні

    Єпископ Одеський і Балтський (ПЦУ) Павло спільно з капеланами Одеської єпархії ПЦУ звершив панахиду за душами загиблих героїв які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави у російсько-українській війні. Молитовний захід відбувся за участі командира 35-ої окремої бригади морської піхоти (в/ч А0216) полковника Миколи Паласа, біля меморіалу пам’яті за загиблим морським піхотинцям.
    Про це повідомляє Одеська єпархія ПЦУ у Facebook.
    Розпочався захід шикуванням особового складу та покладанням квітів до меморіалу, після чого було відправлено заупокійну літію за загиблими воїнами.
    Звертаючись до присутніх єпископ Павло підкреслив, що в храмах Православної Церкви України повсякденно лунає і завжди буде лунати молитва за спокій душ наших новітніх українських героїв. Адже саме завдяки їхньому подвигу ми сьогодні маємо єдину державу та мирне небо над головою.
    У заході на території військової частини взяли участь керівництво, офіцери, працівники структурних підрозділів, військовослужбовці строкової та контрактної служби.
    Нагадаємо, у Києві капелан ПЦУ освятив меморіальну дошку на честь військового 24 ОМБр Вячеслава Куцмая. Також предстоятель ПЦУ нагородив командувача Медичних сил ЗСУ.

    Найсвіжіше

    Популярне