П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Українська армія краща за російську і Путін це знає – британський військовий експерт

    Президент РФ Владімір Путін не наважиться ввести регулярні війська Росії на територію України, щоб розпочати повномасштабні бойові дії, оскільки він добре усвідомлює реальний стан своїх збройних сил.
    Таку точку зору висловив полковник британської армії у відставці, Ґлен Ґрант у прямому ефірі «Еспресо.TV», пише «Патріот Донбасу».
    «Навчання в Росії є підготовкою до можливих масштабних дій в Україні. Але, я думаю, він (Путін – ред.) переймається, що це не матиме успіху», – сказав експерт і підкреслив, що відправка до України 150-200 «зелених чоловічків» зі спецназу кардинально відрізняється від використання усієї армії.
    «Його армія не в найкращому стані. У нього багато старих танків та автомашин, багато людей, які, чесно кажучи, є алкоголіками. Система керівництва армією також не в порядку. Вона гірша у багатьох випадках, ніж в українській армії», – заявив він.
    Британський полковник переконаний, що росіяни і самі розуміють ризик. Справа навіть не в тому, що українська армія краще – вона буде битися. І битися відчайдушно.
    «Українська армія вже не повторить Дебальцеве чи Іловайськ. Вони вже набагато кращі та сильніші за ті часи і вони не здадуться, коли росіяни перейдуть кордон. І Путін це знає», – пояснив Ґлен Ґрант.
    Наостанок він зауважив: «Крім того, Пунін зараз зайнятий Білоруссю».

    Найсвіжіше

    Популярне