Вівторок, 19 Березня, 2024
Бiльше

    Псковські десантники прямують до Білорусі

    Псковське гвардійське з’єднання повітряно-десантних військ Російської Федерації відрядило 300 військовослужбовців та 70 одиниць військової техніки на територію Республіки Білорусь, де пройдуть спільні білорусько-російські навчання «Славянское братство – 2020».
    Про це пише канал Константіна Малофєєва «Царьград».
    Повідомляється, що навчання пройдуть на полігоні «Брестский» з 14 по 25 вересня поточного року.
    Водночас, канал не повідомляє чи повернуться псковські десантники до Росії після завершення навчань, чи залишаться в Білорусі «у відпустку». Адже звичка російських військових воювати на території сусідніх держав під час своїх «відпусткових гастролей» добре відома на прикладі українського Донбасу.
    Раніше ЗМІ інформували про те, що у навчаннях повинні були брати участь і військовослужбовці Сербії. Але, як писав «Духовний фронт», після підписання у Вашингтоні історичної угоди про економічну співпрацю між президентом Сербії Олександром Вучичем і прем’єр-міністром Республіки Косово Авдуллахом Хоті, та зважаючи на нинішню політичну ситуацію в Республіці Білорусь, Сербія вирішила не направляти свій військовий контингент для участі в навчаннях «Славянское братство – 2020».

    Найсвіжіше

    Популярне