П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Бійці на передовій отримали благодійну допомогу та малюнки дітей з Ковеля

    Нещодавно ГО “Ковельська спілка ветеранів та волонтерів АТО” зверталася до ковельчан за допомогою, аби зібрати необхідні матеріали для воїнів 14 ОМБр, які на передовій відновлюють та посилюють свої укріплення, розповідає Ковельpost.
    І ось машина волонтерів вже на Сході, у ній – все необхідне зібране небайдужими ковельчанами, справжніми патріотами України. Сьогодні ми хочемо щиро подякувати їм за віру у перемогу, за любов та небайдужість до ближнього, за те, що крокують разом з нами, – про це на своїй сторінці у соцмережі повідомляє директор міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Інна Третяк. – Це ГО ” Храм надії” – наші матері, ангели-охоронці, підприємець Роман Шворак, прихожани храму Андрія Первозванного (ПЦУ), БФ Івана Омелянюка “Майбутня Волинь-Україна” в особі надзвичайно доброї, щирої, Голубович Галини, працівники залізниці, ЕЧС-7, ЕЧК-35, та небайдужі мешканці нашого міста.

    Світлина: Ковельpost

    Разом із благодійною допомогою волонтерам вдалося передати малюнки діток з недільної школи Благовіщенського собору (ПЦУ) та роботи учасників акції “Моя Україна”, яку провів Ковельський центр соціальних служб.

    Найсвіжіше

    Популярне