П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Біля церкви РПЦвУ у Лисичанську гори сміття – служителі храму не хочуть платити за його вивіз

    У соцмережах обговорюють гори сміття біля однієї з церков Лисичанська.
    Про це повідомляє Восточный вариант з посиланням на паблік «Лисичанськ-Северодонецьк»
    Так, одна з мешканок Лисичанська виставила фото з горами гілок і сміття по периметру Церкви на вулиці К.Маркса в Лисичанську і написала:
    «Церква по вулиці К. Маркса в Лисичанську … попадя тамара б’ється з працівниками комунальних служб, оскільки не бажає платити 30 грн.в місяць за вивіз сміття, і маємо такий безлад навколо всього периметра церкви... » (орфографія збережена).

    Світлина з пабліка «Лисичанськ-Северодонецьк»
    Її пост прокоментувала інша мешканка. Вона розповіла, що гілки вже спалили і припустила, що гори сміття викинуть в Ісаєву балку:
    «Вчора, 7 вересня, проїжджала повз цієї горе-церковці … гілки вони на вихідних спалили на місці, де вони лежали навколо церковного паркану, все чорне, вигоріла земля, АЛЕ, сміття з пляшок, ганчірок, якогось пластика не міряно… І що ж тепер буде ?! Поп з попадею знову завантажать все в тачки і викинуть в Ісаєву балку … Ну як боротися з цими упирями з хрестом на шиях?!»
    Світлина з пабліка «Лисичанськ-Северодонецьк»

    Крім того, жителі обурені тим, що все це спалювалось на тлі масових пожеж на Луганщині:
    «І палили це під час повсемістних пожежах, не соромлячись …».
    Наталія Мельникова засняла як спалювали сміття біля церкви і розмістила відео у себе на сторінці.

    Пошук в інтернеті видає тільки один результат про церкву на вул. Карла Маркса – Свято-Митрофанівський храм №1 УПЦ МП (РПЦвУ).

    Нагадаємо, 8 вересня на Донеччині горіла церква Московського патріархату, зведена у 1848 році. Чи не призведе жадібність РПЦвУ в Лисичанську до нової біди?

    Найсвіжіше

    Популярне