П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    «Всі навколо вороги» – Кремль відчуває гостру потребу у ворожнечі

    Прем’єр-міністр Японії Сіндзо Абе може покинути свій пост через погіршення стану здоров’я, повідомляє «НВ» з посиланням на NHK. Очікується, що своє рішення Абе може оголосити на прес-конференції 28 серпня поточного року.

    Прем’єр-міністр Японії Сіндзо Абе
    Фото: ЕРА

    Видання зазначає, що протягом останнього часу японський Прем’єр двічі лягав у лікарню. Зараз триває його другий термін на вказаному посту який почався у 2012 році.
    Однак, в Російській Федерації по-своєму трактують причини відставки топ-чиновника Японії.
    Політтехнолог Марат Баширов запевнив, що справжня причина відставки – «зовнішньополітичний» провал Абе. Слова «геніального пропагандиста» наводить канал «Царьград». «Не зумів забрати Курили», – відзначив Баширов на Telegram-каналі «Политджойстик».
    Отже, роспатріоти дійсно вважають, що всі навколо зневажають міжнародне право і щохвилини загрожують Російській Федерації. Вочевидь, Кремль відчуває патологічну нестачу зовнішнього ворога і перебуває у постійному пошуку чергового міжнародного конфлікту.
    Нагадаємо росіянам, і особливо Марату Баширову, що позиція Сіндзо Абе з питань Курилських островів завжди була мирною, поміркованою, конструктивною і позбавлена будь-яких натяків на конфлікт.
    Зокрема, Прем’єр-міністр Японії наголошував, що «Курили, які є предметом розбіжностей, повинні стати островами дружби». Шкода лише, що сучасна Росія на дружбу не здатна.

    Найсвіжіше

    Популярне