П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    «У нас є свій Берлін, своя Венеція, свої Мальдіви. Україна зелена, мирна й відкрита», – Президент Володимир Зеленський розповів світові про Україну

    У День Незалежності України Президент Володимир Зеленський записав англомовне відеозвернення до світової спільноти, у якому розповідає про нову українську реальність та досягнення країни.
    Про це повідомляють «Стожари».
    «У нас є свій Берлін, своя Венеція, свої Мальдіви. Україна зелена, мирна й відкрита», – заявив він.
    За словами Зеленського, Україна – більше не країна бідності та корупції, як про неї казали раніше. Зараз Україна – це новий технологічний центр світу, житниця Європи з найбільш родючими землями, з величезним туристичним та інвестиційним потенціалом.
    «Україна – це місце, де ви можете робити справжні відкриття. Україна – це рубіж, за яким відбуваються нові речі», – каже Президент.
    У відеозверненні Володимир Зеленський презентує світові сучасну, молоду, мирну та гостинну Україну.
    «Поспішайте, найбільша країна у Європі стане справжнім проривом. Україна зараз – це те, що ми можемо створити разом і разом виграти. Увесь світ може досягати успіхів з Україною. Вже зараз», – наголошує Президент.
    Також президент розповів про сільське господарство, родючі землі України і пообіцяв, що «разом ми можемо нагодувати світ».
    «Найбільша країна в Європі покаже справжній прорив», – сказав він.

    Найсвіжіше

    Популярне