Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    На Закарпатті капелан благословив прикордонників у річницю створення військової частини

    У Мукачівському прикордонному загоні капелан Православної Церкви України благословив прикордонників у річницю створення військової частини.
    З вітальним словом звернувся до усіх присутніх військовий капелан Мукачівського загону, протоєрей Віктор Худяк та наостанок урочистих заходів відслужив подячний молебень за мир і благополуччя в Україні, повідомляє пресслужба Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.
    З нагоди свята кращих військовослужбовців та цивільних працівників загону відзначили грамотами, подяками та відомчими нагородами, а також цінними подарунками від Міської ради міста Мукачево.
    Капелан разом із прикордонниками молитовно вшанували українських військових і політичних діячів Карпатської України 38-39 років 20-го сторіччя, які зробили значний внесок у розвиток української державності та захист її національних інтересів.
    Нагадаємо, капелани ПЦУ благословили херсонських прикордонників-новобранців. Також прикордонники разом із капеланом вшанували героя України генерал-майора Ігоря Мамота.

    Найсвіжіше

    Популярне