Вівторок, 23 Квітня, 2024
Бiльше

    «Тіхановская гіпнотизує білорусів» – фантасти «русского міра»

    Журналіст кремлівського пулу Дмітрій Смірнов запідозрив опозиційного кандидата в Президенти Республіки Білорусь Світлану Тіхановскую у застосуванні гіпнотичних технік, пише «Царьград» Константіна Малофєєва.
    Кореспондент не знає, як пояснити той факт, що «занудні» промови опозиціонерки мають такий успіх серед населення держави. Смірнов відзначив, що нудні і занадто прості відеозвернення мають потужний мотиваційний характер.
    «Суть відеозвернень Тіхановской в тому, що вона гіпнотизує слухачів? Жодного іншого пояснення цьому немає», – заявив Смірнов.
    Нагадаємо, що Світлана Тіхановская – опозиційний кандидат в Президенти Республіки Білорусь. Зараз перебуває в Литві і регулярно оприлюднює звернення до білорусів із закликами продовжувати протести.
    Також нагадаємо, що середньовічне невігластво дедалі більше проявляється в Російській Федерації. З початку року росіяни «відзначились» страхом перед тотальною чипізацією та контролем населення через вакцинацію та технології 5G, а також, заявами, що дистанційні термометри здатні «стирати» пам’ять.

    Найсвіжіше

    Популярне