Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Диверсія. Спроба друга: РПЦвУ розпочала масштабну хресну ходу до Почаївської лаври

    У місті Кам’янець-Подільський зібрались тисячі людей, які вирушили вранці 20 серпня хресною ходою до Почаївської Лаври, повідомляє «РІСУ» з посиланням на Facebook-сторінку Pavlovsky News та «РБК-Україна».
    Найбільше вражає те, що хода почалась попри щоденне збільшення кількості хворих на коронавірусну хворобу українців.
    Повідомляється, що віряни будуть проходити близько 20 кілометрів щоденно, і за тиждень дістануться пункту призначення – Почаївської лаври.
    «Серед учасників хресної ходи: діти, дорослі, літні люди. Йти планують більше навколишніми шляхами, лише зрідка виходячи на головні траси», – йдеться в повідомленні.
    Повідомляється, що потік паломників розтягнувся приблизно на кілометр. Люди йдуть дуже близько один від одного, повністю ігноруючи соціальну дистанцію.
    Звісно ж, на відкритому повітрі шансів «підхопити» небезпечний вірус менше. Але, зважаючи на тривалість хресної ходи, імовірність поширення COVID-19 серед вірян зростає в рази.
    Як повідомив зранку 20 серпня Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов, в Україні зафіксовано черговий антирекорд. За добу коронавірусну хворобу підтверджено у 2134 людей.

    Найсвіжіше

    Популярне