Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Російські казаки заявляють, що безконтактні термометри стирають пам’ять

    Весь світ з подивом спостерігав, як істинні російські патріоти протестують проти впровадження технології 5G. Аргументація «православних» і звичайних прихильників середньовіччя, дикунства і варварства вражала, хіба що, своєю неабиякою винахідливістю.
    Тотальна конспірологічна істерія породила теорію, що вакцина від коронавірусу, паралельно з впровадженням 5G, покликана чипізувати населення Росії і поставити під контроль всі сфери життя «істинно-православних».
    І ось, коли, здавалося б, здивувати народ вже нічим, за справу взялись російські казаки.

    Совєт атаманів Росії
    Фото: allcossacks.ru

    Совєт атаманів Росії рекомендував казакам не вимірювати температуру тіла дистанційними термометрами, бо через це можливе… стирання пам’яті. Про це інформує «Znak».
    Логічно було б, якби другий пункт рішення Совєту передбачав заборону перегляду кінострічки «Люди в чорному» у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Але про таку рекомендацію російські ЗМІ, поки що, не повідомляють.
    У даній ситуації важко спрогнозувати, які технології сучасності наступними будуть оголошенні ворожими в Росії. «Роспатріоти», ковід-дисиденти і казаки проводять серйозну гонку конспірологічних теорій і віддати зараз комусь із них першість досить непросто.

    Найсвіжіше

    Популярне