П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Невгамовна роспропаганда: Київ загрожує Росії… ядерною зброєю

    Російські та проросійські «експерти, політологи і діячі» дедалі більше підсилюють інформаційний міф, про загрозу «великої війни» з боку України. Цього разу, пропагандистом, який взяв на себе роль «викривача підступних планів Києва», виступив колишній народний депутат України «Партії регіонів» Олександр Журавко.
    Озвучена ним ідея нещадно пробиває останній щит здорового глузду і неабияк вражає потужною фантазією.
    Екс-нардеп заявив, що українська сторона, під прикриттям хаосу в суспільстві, який влаштували націоналісти і радикали (хто ж, як не вони), може створити радіологічну зброю для удару по Росії.
    Журавко відзначив, що мова йде про «брудні» бомби і ракети. Його розповідь, з посиланням на видання «ПолитЭксперт», публікує канал російського православного олігарха Константіна Малофєєва «Царьград».
    Регіонал вважає, що в Україні зараз накопичилась велика кількість ядерних відходів. Відтак, Україна невдовзі стане «чумою» для всіх сусідніх держав.
    «В даний час, ідіоти (точно не відомо, кого саме мав на увазі Журавко – ред.) можуть таку «брудну» бомбу і в Донецьк кинути, і куди-небудь ближче до Росії. Україна перетворилась на терористичний хаб», – додав колишній нардеп.
    Отже, тепер ще і «брудна» ядерна зброя. Російські пропагандистські ресурси стабільно формують образ ворога і підсилюють ненависть та ворожнечу у відношенні України. Поряд з тим, Росія щоденно заявляє про «нібито» порушення Києвом Мінських домовленостей.
    Нагадаємо, раніше «Духовний фронт» писав як Олександр Журавко заявляв, що «війна триватиме, поки Донбас не увійде до складу Російської Федерації. Саме приєднання вказаної території до РФ може покласти кінець кровопролиттю».

    Найсвіжіше

    Популярне