Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    УПЦ США зібрали і передали фінансову допомогу постраждалим від повеней на Західній Україні

    Єпископ УПЦ США Даниїл (Зелінський) разом із духовенством передав фінансову допомогу людям міста Галича та околиці, які постраждали від нещодавніх повеней. Слід зазначити, що протягом перших намагань надання допомоги, фінансова допомога в розмірі $30,000 була вже досі доставлена та роздана потребуючим.
    «Інколи в житті трапляються моменти коли ти залишаєшся ВІЧ-на-ВІЧ із реальністю життя… Сьогодні я мав нагоду відвідати численні пошкодженні будинки людей міста Галича (Івано-Франківська область) та околиці, котрі і надалі переносять наслідки повені та втратили майно і можливість жити повноцінним життям…», – написав єпископ Даниїл на своїй сторінці у Facebook.
    Допомога була зібрана з благословення Високопреосвященного митрополита Антонія (Предстоятеля УПЦ США) та завдяки жертовності парафіян, а особливо Товариства Святого Андрія Первозванного (Центральної організації УПЦ США, головою котрої є протодиякон Ігор Махлай) та допомоги митрополита Галицького Андрія (Православна Церква України) та протоієрея Євгена Шувара (проректора Івано-Франківської Православної Богословської Академії) та протоієрея Андрія Сегіна.
    Нагадаємо, Митрополит Епіфаній закликав допомогти людям, які постраждали через негоду. Також Українська церква в США роздала понад 800 продуктових наборів нужденним в часи пандемії.


     

    Найсвіжіше

    Популярне