Вівторок, 16 Квітня, 2024
Бiльше

    Священик ПЦУ повінчав дві пари молодят, які захищають Україну на фронті російсько-української війни

    З 27 по 31 липня протоєрей Православної Церкви України Ростислав Процанін, перебуваючи з духовною місією на Донбасі у храмі святої Анни, духовному прихистку українських бійців, що знаходиться у прифронтовому селі Карлівка, звершив Таїнство Вінчання між військовослужбовцями Олександром і Наталією, а також між Василем й Наталією, повідомляє пресслужба ПЦУ. 
    Молодята, які прийняли святе Таїнство Вінчання, виконують бойові завдання, захищаючи наше мирне життя від російського окупанта. Від вінничан для молодят було придбано вишиванки, вінчальні свічки, благословенні ікони, рушники тощо. Майстрині смачної випічки спекли два короваї. Привітати молодят у храм зійшлись командири та побратими.
    Також отець Ростислав зустрівся з військовослужбовцями, які несуть службу на східному рубежі України.
    Під час зустрічей отцю Ростиславу військовослужбовці показали відновлену техніку. Адже зусиллями небайдужих людей із Бершадщини на Вінниччині передано фарбу та розчинник для приведення бойових машин в належний стан. Захисники подякували за постійну підтримку усім, хто постійно долучається до волонтерства.
    Поїздка священнослужителя відбулась із благословення архієпископа Вінницького і Тульчинського ПЦУ Михаїла.
    Нагадаємо, українці Естонії та Вінницька єпархія ПЦУ передали допомогу воїнам в районі проведення ООС. Також у зоні ООС капелан ПЦУ помолився за спокій душі 21-річного воїна Олександра Маланчука.


     
     
     
     

    Найсвіжіше

    Популярне