Четвер, 16 Травня, 2024
Бiльше

    Священник Дніпровської єпархії опікується онкохворими дітьми і нужденними

    Голова Відділу з питань охорони здоров’я та пастирської опіки медичних закладів у Дніпровської єпархії ПЦУ прт. Сергій (Крамаренко) опікується хворими дітьми й годує нужденних та малозабезпечених. Про його добрі справи можна почитати у Facebook під хештегом #СправиМилосердятривають.
    На днях він вчергове відвідав відділення онкогематологіі в Обласній Дитячій Клінічний Лікарні в обласному місті. З цього приводу отець Сергій згадав про перші зустрічі з дітьми, які лікуються там:
    “Пам’ятаю перші відвідини, всі насторожені, всі тримають психологічну дистанцію, дивляться вовком. Але після того як ми кожного тижня почали відвідувати діточок, розмовляли з батьками, розділяли їх біль, молились за дітей, спілкувались з персоналом і сталося диво. Ми стали СВОЇМИ, ми просто живемо цим. В храмі святого Спиридона завжди лунають молитви за дітей, прт. Сергій завжди на телефоні і готовий прийти в будь який момент”.

    “Сьогодні причастився весь четвертий поверх відділення з дотриманням всіх санітарних норм”, – написав отець Сергій у Facebook.

    “Так, ми переживаємо не тільки радість зцілення завдяки Господу і нашим ЛІКАРЯМ, але переживаємо і утрати, коли наші янголятка відходять до Небесного Батька. Сердце розривається від болю за них, ще вчора ми спілкувались і молились разом, а сьогодні настала страшна година смерті. І знову ми молимось і переживаємо це з батьками. І молимось, і молимось за своїх рідних (не по плоті) дітей”, – ділиться своїми переживаннями священник і просить всіх долучитись до допомоги і молитви за хворих дітей.
    “Відповідаю на запитання багаторазово задані, в мене така зачіска, бо діти сприймають як свого. А ще в мене буде підрясник в квітах))))) чи в метеликах, ще не знаю”, – пояснює отець Сергій. Світлина: Facebook Сергій Крамаренка

    Найсвіжіше

    Популярне