Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    YouTube заблокував канал російського православного олігарха Малофєєва «Царьград ТВ»

    YouTube-канал російського православного олігарха, який має репутацію спонсора подій 2014 року в Криму і на Донбасі, Константіна Малофєєва «Царьград ТВ» заблокований вночі 28 липня.
    На титульній сторінці хостингу написано, що обліковий запис «Царьград ТВ» заблокований за порушення умов використання YouTube і експортного законодавства, передає Credo.press.
    При цьому адміністрація хостингу попередила «Царьград ТВ», що канал «не може бути відновлений». До моменту блокування він мав понад мільйон передплатників. Канал «Царьград ТВ» на YouTube був створений в серпні 2014 року, до цього він мовив в кабельних телевізійних мережах.
    Редактор каналу Токарєва повідомила про намір подати до суду в зв’язку з незаконними на її думку діями адміністрації сервісу: «Ми не отримували ані попереджень, ані повідомлень, ані страйків від YouTube. Більш того, адміністрація сервісу і зараз не пояснює причини блокування. З нами просто не виходять на зв’язок, тому конфлікт ми плануємо вирішувати в суді».
    Раніше російський суд оштрафував «Царьград ТВ», що приділяв значну увагу релігійній проблематиці, за поширення фейків про коронавірус, а потім новою інфекцією перехворів і сам Малофєєв.

    Найсвіжіше

    Популярне