П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Екс-міністру закордонних справ України Павлу Клімкіну погрожують відповідальністю в Росії

    Член верхньої палати Парламенту Російської Федерації Владімір Джабаров заявив про необхідність притягнення до відповідальності колишнього міністра закордонних справ України Павла Клімкіна за «заклик до порушення територіальної цінності Росії».
    Про це повідомляє ресурс російського православного олігарха Константіна Малофєєва «Царьград» з посиланням на телеканал «360».
    Раніше Павло Клімкін зазначив, що Крим потрібно перетворити на внутрішню і зовнішню проблему для Росії. Він, також, зазначив, що Києву потрібно співпрацювати із справжніми друзями, які поділяють українські цінності.
    Джабаров вважає, що український дипломат у такий спосіб закликає до «відділення» українського Криму від Росії. При цьому, парламентар вважає Клімкіна росіянином, оскільки той народився в Курську.
    Чи означає це, що в Росії готові надати українському екс-міністру російське громадянство? На жаль, з даного питання чітку позицію член парламенту РФ не озвучив.
    «Іншого варіанту немає. Крим – територія Російської Федерації, один із її суб’єктів, як і місто Севастополь», – завершив свій коментар Джабаров.

    Найсвіжіше

    Популярне