П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Криза реальна: «Гламурний» священник РПЦ просить перерахувати йому кошти на ліки

    Протоєрей Тверської єпархії Російської православної церкви Вячєслав Баскаков, який неодноразово відзначався своєю пристрастю до дорогого одягу, взуття та аксесуарів престижних брендів, просить перерахувати йому кошти на лікування.

    Про це повідомляє «Газета.РУ» з посиланням на Instagram священника.
    Протоєрей обіцяє, що опублікує фото придбаних таблеток і буде молитись за людей, які йому допоможуть.
    Втім, таке прохання викликало неоднозначну реакцію в самій Російській православній церкві.
    Заступник глави синодального відділу РПЦ по взаємовідносинам Церкви з суспільством та ЗМІ Вахтанг Кіпшидзе порадив звернутись за уточненням до Тверської єпархії.
    «На власні потреби священник, зазвичай, гроші не збирає – так не годиться», – зазначив прес-секретар єпархії протоєрей Алєксандр Душенков. При цьому, він додав, що в Тверській єпархії допоможуть священнику, якщо він звернеться за підтримкою.
    Зрозуміло одне – криза дійсно «вдарила» по гаманцю «гламурного» протоєрея Вячєслава Баскакова. Відкритими лишаються два питання. Чому він досі не звернувся за допомогою до єпархіального керівництва? Чи дійсно на ліки збирає поціновувач брендованого одягу?

    “Скромна” колекція протоієрея РПЦ

    Нагадаємо, що протоєрей Вячєслав Баскаков широко відомий з 2018 року після того, як опублікував фотографії туфель, сумок, валіз Gucci та Louis Vuitton. З того часу його переслідує імідж «гламурного священника».

    Найсвіжіше

    Популярне