Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Сімейні цінності РПЦ: Як не гомосексуалізм, так насильство в родині

    Історія родини священника Російської православної церкви Владіміра Покровського нараховує чимало випадків нанесення чоловіком побоїв своїй дружині Любові Покровській, повідомляє «Ахилла» з повідомленням на рязанський портал Ya62.ru.
    Однак зараз родичі жінки стурбовані не на жарт – Любов понад три дні не виходить на зв’язок.
    Двоюрідна сестра потерпілої зазначає, що 17 липня дружина священника їй зателефонувала і повідомила, що змушена дати спростування в ЗМІ інформації про численні побої з боку чоловіка, бо інакше він поб’є її ще сильніше.
    З того часу контакт з жінкою припинився.
    У засобах масової інформації повідомляють, що спростування інформації про насильство у родині дав сам священник Владімір Покровський. Журналістам він лише дозволив поговорити з Любов’ю Покровською по телефону. Втім, кореспонденти не впевнені в тому, що говорили дійсно з дружиною клірика.
    Видання нагадує, що в жовтні 2019 року Любов Покровська звернулась у ЗМІ й повідомила, що її чоловік роками наносив їй побої в нетверезому стані. Окрім цього, потерпіла надала аудіозапис, де священник погрожує вбити її.
    Жінка з дітьми протягом певного часу переховувалась від чоловіка і писала заяви до поліції. Втім, як бачимо, справа до суду доведена не була.
    Втім священник таки відбув певне покарання. Рязанський митрополит відправив клірика в заборону на рік і призначив кухарем до семінарії.
    Владімір Покровський свою провину заперечував, мовляв «дружина сама впала і вдарилась головою».
    Сім’я з часом возз’єдналась, але в лютому 2020 року насильство в родині повторилось. Покровська знов заявила про правопорушення до поліції, втім у травні знову повернулась до чоловіка.
    На момент публікації доля жінки не відома.
    Нагадаємо, що протягом кількох місяців кілька гучних скандалів добряче струсонули імідж Російської православної церкви. Гомосексуальні скандали, нарколабораторія, розбещення малолітніх, гламурні фотографії, купівля дорогих авто і тепер – насильство в сім’ї.
    Як кажуть: «і ці люди забороняють колупатися у носі». З іншого боку, тепер стає зрозуміло за які саме сімейні цінності агітує Російська православна церква.

    Найсвіжіше

    Популярне