Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    У Нацполіції не побачили розпалювання релігійної ворожнечі в словах Айдера Муждабаєва

    Українські правоохоронці не виявили ознак розпалювання релігійної ворожнечі у відеоролику Айдера Муждабаєва, повідомляє «СПЖ» з посиланням на Анатолія Шарія.
    Проросійський ресурс висловлює щире здивування, чому звинувачення священників Російської православної церкви в Україні (УПЦ МП) в нехтуванні карантином та поширенні епідемії не визнані правопорушенням.
    «СПЖ» зазначає, що Анатолій Шарій отримав відповідь на заяву про реєстрацію кримінального правопорушення у відношенні Айдера Муждабаєва. Національна поліція України не знайшла в заявах Муждабаєва ознак розпалювання релігійної ворожнечі та ненависті, у зв’язку з чим не внесла подію до ЄРДР.
    Після цього, проросійські пропагандисти вибухнули репліками про вибірковість законодавства України, оскільки кремлівська міфологія про «гоніння на Церкву» розбилась об граніт українського права.
    Нагадаємо, на початку епідемії коронавірусу в Україні священники та єпископи РПЦвУ (УПЦ МП) регулярно порушували заходи карантину, а всі повідомлення у ЗМІ про таку діяльність проросійські пропагандисти називали «гоніннями на Церкву».

    Найсвіжіше

    Популярне